fletxa_pujar

NEGOCI EMPRESA MATARÓ

Negoci Empresa Mataró (NEM) és una entitat associativa sense ànim de lucre que, agrupant bàsicament les empreses del comerç detallista local i comptant amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, té com a principal objectiu l’organització d’iniciatives i activitats encaminades a la promoció empresarial del sector i la dinamització del comerç urbà de la ciutat. Durant 40 anys, fins al 2019, ha portat el nom d’Unió de Botiguers de Mataró.

CONSULTA ELS ESTABLIMENTS ASSOCIATS

Amb més de 350 establiments associats, gestiona diverses zones comercials de la ciutat.
Dins de les seves actuacions destaquen també les relacionades amb la promoció i organització d’activitats firals, la gestió de serveis associatius i la promoció i gestió de plataformes comunicatives d’ampli abast local i comarcal.
Des del 1978, s’ha vetllat per mantenir una línia d’actuació en consonància amb les exigències comercials i amb el context polític local de cada moment, en coherència amb un model de comerç de ciutat implicat i compromès amb el batec quotidià de la seva societat.

AVANTANTGES

Associar-se a Negoci Empresa Mataró només té avantatges. Promoció del comerç, formació, fires, assessorament, vals d’aparcament, Servicomerç…

MÉS INFORMACIÓ

 

fletxa_dreta

iconaAvantatges

ACTIVITATS

Des del NEM impulsem i coordinem fires i diferents activitats pels comerciants. Des dels consolidats Saló Boda (Bridal Market), Firocasió, a altres accions puntuals, segons el calendari o innovant per adaptar-nos als nous temps i tendències.

MÉS INFORMACIÓ

fletxa_dreta

ACTUALITAT

Segueix l’actualitat relacionada amb el comerç i Negoci Empresa Mataró. Fires, accions, informacions destacades…
sempre al costat del comerç de Mataró.

MÉS INFORMACIÓ

fletxa_dreta

VOLS ASSOCIAR-TE A NEGOCI EMPRESA MATARÓ?

Tens un negoci o establiment comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a Negoci Empresa Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.