ORGANITZACIÓ FIRAL

La UBM promou i gestiona al llarg de l’any un seguit d’activitats firals a la ciutat, les més importants de les quals són les següents:

SALÓ BODA MATARÓ i MARESME

Un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya. El millor aparador i el contacte més profitós per facilitar la resolució de tot allò que envolta un enllaç o qualsevol tipus de celebració.

MÉS INFORMACIÓ

fletxa_dreta

FIROCASIÓ MATARÓ

Una fira que compta amb dues edicions anuals (Primavera i Tardor) i els preus més petits al bell mig de la Plaça Santa Anna de Mataró.

fletxa_dreta

FIRA PINTURA I
DIBUIX DE MATARÓ

Una fira que omple el centre de Mataró de pintures i quadres en un artístic cap de setmana.

fletxa_dreta

També organitzem diferents activitats de promoció del comerç amb una forta acceptació, com ara el FlowShop Presó, el Museu Obert o el Village de la Festa al Cel.

I és que sempre estem atents a les novetats i oportunitats per tal de pensar i incentivar aquest tipus d’activitats en benefici del comerç local i, per tant, dels nostres associats.

VOLS ASSOCIAR-TE A LA UBM?

Tens un establiment comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a la Unió de Botiguers de Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.