PLATAFORMES DE COMUNICACIÓ

Tenim diverses eines pensades per a la comunicació dels comerços de la UBM.

Matarocomerc.cat

Nova pàgina corporativa de la Unió de Botiguers de Mataró, creada el 2015 com una de les principals accions de la nova línia d’imatge i comunicació de l’entitat. Es tracta d’un espai web en creixement i que a poc a poc va aglutinant tots els serveis pels associats i compradors, facilita la possibilitat de fer-se soci, difon l’agenda d’actes…

matarocomerc

matarounclic

Mataroenunclic.cat

Es tracta d’un portal web impulsat per la UBM i el Gremi d’Hostaleria que promou Mataró com a ciutat de compres. Funciona com a directori de comerços i activitats de la UBM.

Xarxes Socials (Facebook, Twitter i Instagram)

A la UBM no li hem donat l’esquena a les Xarxes Socials,
per això hem creat perfils a les seves principals finestres
per tal d’acostar-nos als nostres associats i al públic
objectiu dels comerços de la ciutat.

xarxesSocials

Va de Compres:

Fruit d’un conveni amb la revista Capgròs, cada 15 dies s’edita l’apartat “Va de Compres”, on en dues pàgines s’hi recullen diferents continguts d’interès i novetats sobre el comerç i els seus comerços, el consum i la ciutat. Amb seccions com “Nous associats”, “El Botiguer opina” i “Activitats UBM”.

vadecompres

newsletter

Newsletter

A la Unió de Botiguers ens comuniquem amb freqüència amb els nostres associats amb diferents butlletins electrònics per temàtiques. Per què no se’t passi res!

VOLS ASSOCIAR-TE A LA UBM?

Tens un establiment comercial? No estàs sol! Descobreix tots els avantatges d’associar-te a la Unió de Botiguers de Mataró. Omple el formulari, i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te tota la informació sense compromís.